De nya starthästarna

I onsdags uppdaterades de gamla starthästarna till en nyare modell. Själva häst modellen lämnades i princip orörd medans rörelserna och animationerna ändrades.

Det var många som var emot ändringen då de var rädda att Starstable teamet skulle ändra hästrasen alldeles för mycket. Jag tycker de lyckades relativt bra med att inte röra själva modellen men ändå göra hästarna väldigt mycket mer "levande". Nu kan man rida runt på sin starthäst på uppdrag, event och massa annat kul utan att behöva störa sig på de stela delarna :D

Det är dock en sak de inte riktigt lyckats med, nacken. I full galopp blir den väldigt tjock och det ser väldigt väldigt konstigt ut. Tror dock detta är någon sorts bugg och kommer fixas snart, för inte skulle väl starstable släppa en häst som de vet ser riktigt ful ut i galoppen? Om det ändras eller inte återstår att se.

En bild på den nya starthästen från Starstable´s nyhetssida

 
Förutom starthästarnas uppdatering fick vi även en ny transport och lite uppdaterade små saker, de uppdaterade sakerna som man ska hitta själv kommer jag dock gå in på i ett annat inlägg. 
 
De nya transporterna är större så att även shirehästarna ska kunna gå in utan att slå i huvudet. Förutom storleken har de fått en helt ny design. Bland annat har de fått en bom där fram och en höpåse. Personligen tycker jag uppdateringen var 100 % nödvändig då transporterna har sett likadana ut sen de kom. Ett plus var ju att de blev riktigt snygga också! 
 
Bild på de nya transporterna från starstable´s nyhetssida
 
Vad tyckte ni om starthästarna och transporterna?