Nya grafiken!

Nu är det ju så att jag aldrig kom till skott med att skriva om den nya grafiken som kom till SIlverglade i slutet av november. Jag har ganska mycket åsikter så känner att jag ändå får ta lite tid till att skriva ett litet inlägg om det. 
 
Jag vill böraja med att säga att det är en ganska stor förändring, inprincip varenda centimeter av naturen har fått sig ett nytt utseende. Nu ger det lite mer av en mistfall vibe skulle jag vilja säga, vilket såklart är jätte mysigt!
Tycker det är en stor förbättring att det nu är mycket mer levande ute i världen så som fåglar, fjärilar etc. Även ljussättningen är helöt underbar med de strimmor av ljus man ibland kan se när man rider runt. Måste dock säga att sen uppdateringen har det blivit VÄLDIGT mycket pop-ins, alltså att saker ploppar upp på skärmnen efterhand såsom berg, träd, byggnader osv. Detta är något som jag verkligen hoppas att teamet löser då det stör en del, speciellt när ma ska filma eller liknande.
Tycker även det är helt underbart att de lagt till fler blommor, det ger verkligen en härlig känsla! Det blir så himla mycket mer färg i spelet trots att det är en ganska liten detalj. Tycker även att träden är super fina, dem är grönare på något sätt, det känns mycket mer som en varm sommardag än vad det gjorde innan. Innan var träden ganska grå/gröna vilket gjorde att det kändes ganska kallt och mörkt, så ett stort plus där!

Sen kommer vi ju till dethär med himlen. Den uppdaterade himlen är super fin, verkligen, men herregud vad tidigt den är framme. Jag förstår att det är många som inte kan spela på kvällarna men ändå vill uppleva himlen men alla vi som bara kan spela på kvällarna? 19:00 är VÄLDIGT tidigt, man skulle kunna flytta fram det till iallafall 20:00, det är hyfsat tidigt men ger ändå tid till dagsljus för oss som bara kan spela på kvällarna.
Stränderna har fått sig ett stort lyft från hur dem såg ut innan tycker jag. Däremot skär sig vattnet så himla mycket, det är en sån tydlig kant att det riktigt gör ont att kolla på den. Tycker verkligen att det är dags att uppdatera vattnet snart så att det passar in med resten! 
 
Jag är tyvärr även en av dem som tycker att stenarna är oerhört fula, tycker verkligen inte att de passar in med resten, alls. De är släta en bit och sen helt plötsligt viks dem in, känns nästan som att dem är gjorda av nåt konstigt papper, några skuggor på dem är det inte heller.
 
Däreomt är det en mycket mysigare känsla på stränderna nu med gräs mycket gräs och mysiga picknik platser. Tycker verklgien det är mysigt att dem gjort om många av picknick platserna till filtar och brasa, det gör både att man kan vara många fler och slipper köpa med sig picknik.
 
Sist men inte minst i min lilla rescension tänker jag nämna Moorland stallet, för det har faktiskt ändrats en hel del. De allra flesta väggarna runt gården har rivits ner vilket lämnar en mycket öppnare yta, på gott och ont tycker jag. Visst är det fint att man ser naturen runt omkring sig men jag har alltdi tyckt att Moorland stallet har varit så himla mysigt just för att det är så inringat eller vad man ska säga, så där är jag faktiskt lite besviken. Får dock ge dem att de gjort ett super jobb med alla lampor, de ger verkligen en mysig känsla när man rider på kvällen med sitt gula ljus som lyser upp.
 
Överlag tycker jag ändå att det blev riktigt bra, trots att det finns saker jag skulle vilja ändra. Kan knappt vänta till att få se hur dem har tänkt sig med resten av Jorvik!
Vad tycker ni?