Mistfall på onsdag!

 
På onsdag är det alltså dags! Det är då vi för första gången ska få rida in genom tunneln till det mystiska skogsområde vi just nu inte vet så mycket om. Själv hoppas jag på en riktigt bra story och roliga karaktärer! Hoppas även på att vi kan få lite djur så att hela områdeet blir lite mer levande, rävar, hjortar kanske även vilda urhästar om vi har tur? Vi har ju redan fått se lite eldflugor vilket bara det gör det hela mycket mer levande och unikt. 
Hoppas absolut på många nya butiker och hårsalonger då jag tycker att de skulle kunna införa en cool  ny stil iochmed releasen. Kanske kan vi även få helt nya typer av kläder som de pratade om när karaktären uppdaterades? Skulle älska att ha ett par riktigt kängor för att klara av leran och kanske en regnjacka med riktig luva skulle passa till. Kommer prata mer om mistfall lite närmare releasen då vi förhopningsvis fått ännu en sneak peak!
 
Får be om ursäkt för att jag inte bloggat nåt då jag legat hemma och varit magsjuk inprincip hela veckan, är nu på bättringsvägen och kan äntligen fokusera blicken på en skärm igen!

Kommentera här: